Om du är sugen på ett nytt sätt att uppleva vadslagning på nätet ska du ta en närmare titt på livebetting. Det är ett särskilt smart alternativ för dig som är snabb i fingrarna och tycker om snabba kast. Med livebetting får du möjlighet att uppleva betting när det som allra kvickast. Samtidigt får du också nya sätt att gå plus på ditt spelande och förhoppningsvis dra in en rejäl vinst.

Så fungerar livebetting

Den bärande punkten i livebetting är att det pågår under evenemangets gång. Medan betting traditionellt har krävt att du som spelare lämnar in din spelkupong i god tid innan matchstart fortsätter livebetting kontinuerligt under matchen. Det betyder att du när som helst under pågående match kan gå in på livebettingen och hitta odds som reflekterar situationen i matchen precis då. Med andra ord spelar det ingen roll om det redan har gått halva matchen eller om hemmalaget redan har hunnit göra mål. Du kan ändå spela på spelobjektet så länge det finns i livebettingsektionen.I övrigt liknar livebettingen reguljär vadslagning såtillvida att du letar upp odds som du anser vara värda att spela på och lägger din insats på spelet i fråga. Ofta stängs spelet under matchens gång i takt med att oddsen uppdateras. Det är särskilt vanligt i samband med potentiellt avgörande händelser som straff, farlig målchans eller mål. Vanligtvis dröjer det dock inte mer än några sekunder innan spelet öppnas igen och du kan lägga ditt spel.

Här hittar du livebetting

I och med att livebetting har blivit en mycket populär företeelse har nästan alla spelbolag på nätet valt att införliva det i sitt utbud. Det betyder att alla de stora spelbolagen erbjuder det vilket innebär att du som spelare kan välja det som passar just dig bäst och där du hittar bäst odds. Livebettingsektionen brukar finnas som en separat avdelning som är lätt att hitta från huvudsidan.