Om du är sugen på att börja betta eller helt enkelt bara är ute efter att bli medlem på en ny sida så får du inte missa möjligheten att få en bonus att betta med. Det kan vara mycket fördelaktigt att använda en bonus, och om inte annat ger det lite extra att spela för. Här kan du läsa lite om vad du kan tänka på när du ska välja din bettingbonus.

En bonus med bra villkor

Det vanligaste misstaget folk gör som plockar bonusar är att de inte läser igenom villkoren. En bonus som kan verka bra kanske i själva verket inte alls är så bra. Hur bra en bonus är handlar inte bara om hur många kronor eller free spins du får. Ofta är det minst lika viktigt med hur villkoren till bonusen ser ut. Det som främst avgör om en bonus har bra villkor eller inte är omsättningskraven som reglerar hur många gånger du måste omsätta bonusen innan du kan plocka ut vinster. Dessutom kan det handla om att bettingsidan ger dig en väldigt kort tid på dig att uppfylla kraven, vilket ökar risken för att du blir av med bonusen. Det är blandningen mellan en hög bonussumma och schyssta villkor som gör en bonus bra.

Använd en guide

Det bästa tipset till dig som letar efter en bonus att betta med är att du använder en guide. Casino- och bettingsajtsguider finns det gott om och en bra sådan tar dels upp för- och nackdelarna med sidorna, men också mer specifikt hur det ser ut på bonusfronten. Det som är så bra med guider är att de är lätta att få översikt med. De listar de bästa sidorna och deras bonusar på en och samma sida så att du slipper klicka dig runt på en massa sidor för att hitta den bästa bonusen.